Látókör-bővítés

Minden hétfőn frissülő zenei video ajánló azoknak, akik nyitottak új zenei gondolatok, információk, érdekességek befogadására. A nagy átlag számára alig ismert, vagy teljesen ismeretlen előadóktól, tömören, étvágygerjesztőnek, színes hírnek. TV-k, rádiók által agyonjátszott slágerekel, legújabb superhits-ekkel és divatosnak titulált zenekarokkal nálam nem fogsz találkozni.

HTML

Brecker Brothers Live In Barcelona - Some Skunk Funk

2007.11.03. 20:37 | Syngular | 1 komment

A Brecker Brothers alapja a két testvér (micsoda meglepetés) a szakszofonos Michael Brecker (ő sajnos elhunyt 2007.január 13-án) és öccse a trombitás Randy Brecker.  

A hatvanas évek elején apjuk - aki maga is zongorázott - rendszeresen „cipelte” őket a kor legnagyobb jazz zenészeinek a koncertjeire. Több együttesben is megfordultak külön-külön, mire 1975-ben megalapították a BB-t, ami a fúziós jazz egyik legjobbja. Jó kis dögös-funky-s. Többet fölösleges írni, a video önmagáért beszél.

www.youtube.com/watch

A bejegyzés trackback címe:

https://syngular.blog.hu/api/trackback/id/tr5217401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

monique70 · http://www.monique.blog.hu 2008.09.21. 21:39:31

Szia! Miért hagytad abba a blogolást? Nagyon jókat írsz. A Brecker Brothers-t én is ismerem, pontosabban egy-két nótájukat. Szerintem folytasd a naplóírást :)
Üdv,
Monique
süti beállítások módosítása