Látókör-bővítés

Minden hétfőn frissülő zenei video ajánló azoknak, akik nyitottak új zenei gondolatok, információk, érdekességek befogadására. A nagy átlag számára alig ismert, vagy teljesen ismeretlen előadóktól, tömören, étvágygerjesztőnek, színes hírnek. TV-k, rádiók által agyonjátszott slágerekel, legújabb superhits-ekkel és divatosnak titulált zenekarokkal nálam nem fogsz találkozni.

HTML

Kitaro - The Silk Road

2007.10.11. 17:42 | Syngular | Szólj hozzá!

Kezdjük egy lájtossal, ne keménykedjünk. A japán zeneszerző úriember (eredeti neve: Takahasi Maszanori) az elmúlt 30 évben (1977-től) legalább annyit lerakott az asztalra, mint Vangelis, csak előbbi kevésbé ismert itt Európában. Zenéjével leginkább a természetet és a világot, ezeknek egy-egy részletét írja le. Egyedi stílusa és hangszerelése alapján egyből felismerhető, amelyhez a sajátosan kombinált akusztikus és szintetikus hangzásvilág is briliánsan hozzájárul.

www.youtube.com/watch

A bejegyzés trackback címe:

https://syngular.blog.hu/api/trackback/id/tr50193564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása