Látókör-bővítés

Minden hétfőn frissülő zenei video ajánló azoknak, akik nyitottak új zenei gondolatok, információk, érdekességek befogadására. A nagy átlag számára alig ismert, vagy teljesen ismeretlen előadóktól, tömören, étvágygerjesztőnek, színes hírnek. TV-k, rádiók által agyonjátszott slágerekel, legújabb superhits-ekkel és divatosnak titulált zenekarokkal nálam nem fogsz találkozni.

HTML

Hal -Extremis

2007.10.11. 20:57 | Syngular | Szólj hozzá!

Alábbi akusztikus kalandunk után, mélyedjünk el egy teljesen elektronikus zenében, amely művészi értékre nem kap magas pontszámot, de tartogat számunkra érdekességet. Kicsit melankólikus/erotikus, szóval nem kell félni, semmi tuc-tuc nincs benne. (lesz majd olyan is elvétve, de annak is meglesz az apropója). A Hal nevű angol-francia project 97 májusában, Vancouver-ben rögzítette ezt a számot az X-akták című sorozat Scully ügynökével Gillian Anderson-al, aki akkor épp ráért ilyenre két forgatás között. Ő a klipp főszereplője és szövegmondója is. Jó szórakozást!

www.youtube.com/watch

A bejegyzés trackback címe:

https://syngular.blog.hu/api/trackback/id/tr1193782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása