Látókör-bővítés

Minden hétfőn frissülő zenei video ajánló azoknak, akik nyitottak új zenei gondolatok, információk, érdekességek befogadására. A nagy átlag számára alig ismert, vagy teljesen ismeretlen előadóktól, tömören, étvágygerjesztőnek, színes hírnek. TV-k, rádiók által agyonjátszott slágerekel, legújabb superhits-ekkel és divatosnak titulált zenekarokkal nálam nem fogsz találkozni.

HTML

Loreena McKennitt - Caravanserai

2007.10.11. 19:39 | Syngular | 1 komment

A japán úriember után vendégünk egy kanadai énekes, zenész, dalszerző hölgy, Loreena McKennitt, aki ősei kelta eredetét is beleszövi komplex dallamvilágába. Hangja fenomenális és magával ragadó. Lágy hullámokban, észrevétlenül halad keresztül az emberen, miközben megérinti. Varázslatos. A mai zenei kultúra egyik igazi gyöngyszeme.

www.youtube.com/watch 

A Greensleeves című dal (szövege egyesek szerint VIII. Henrikhez fűződik) kötelező darab a hölgy előadásában. Tessék szépen meghallgatni azt isJ

www.youtube.com/watch

A bejegyzés trackback címe:

https://syngular.blog.hu/api/trackback/id/tr86193687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anthony · http://akirschner.atom.hu 2007.10.15. 10:48:30

Hi Zord :)

Az összes LMK CD megvan eredetiben :)

... ja és az egész Alhambra koncert DVD-n ;)

Üdv és minden jót!
süti beállítások módosítása