Látókör-bővítés

Minden hétfőn frissülő zenei video ajánló azoknak, akik nyitottak új zenei gondolatok, információk, érdekességek befogadására. A nagy átlag számára alig ismert, vagy teljesen ismeretlen előadóktól, tömören, étvágygerjesztőnek, színes hírnek. TV-k, rádiók által agyonjátszott slágerekel, legújabb superhits-ekkel és divatosnak titulált zenekarokkal nálam nem fogsz találkozni.

HTML

Jojo Mayer és a Nerve

2007.10.12. 18:01 | Syngular | Szólj hozzá!

A svájci születésű, de 1991 óta New York-ban élő dobos úriember a modern dobkultúra meghatározó egyénisége. Szóló projectje a Nerve a jazzrockban is sok újat hozott. A trió (bár igazából quartett, mivel a keverő mögött ülő emberke is tesz a zenéhez különféle effekteket, hangokat, zörejeket élőben) fenomálisan ötvözi a jazz, a breakbeat és a drumandbass stílusokat, ami igazán Mayer játéka miatt olyan elképesztően sikeres. Az is különlegessé teszi a hangzást, hogy a basszgitárosnak is szintiagyra van kötve a gitárja, így nem feltétlenül a klasszikus basszgitár-hang köszön vissza a számok alatt. Már többször járt Magyarországon, így érdemes figyelni a hazai koncertmenüt, mert még biztos fel fog bukkanni.

www.youtube.com/watch

Plusz itt egy rövid dobszóló, ami vmi überbrutál dnb-be torkollik a végén. Nyámi.

www.youtube.com/watch

A bejegyzés trackback címe:

https://syngular.blog.hu/api/trackback/id/tr43194571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása